Bu yazımızda başlangıç gitarı olarak size son derece yeterli olacak, kalitesi ve tonu fiyatına göre çok dikkat çekici olan ve çok tercih edilen Toledo klasik gitarlardan bahsedeceğiz.

Başlangıç için bir gitar seçerken dikkat edilmesi gereken noktalardan biri çalım kolaylığı ve fiyat performanstır. Toledo LC-3900BK 4/4 Klasik Gitar, Truss-rod (sap ayar çubuğu) özelliği ve üzerinde çalım olarak piyasadaki en rahat tellerden biri olan D’addario EJ27N tellerle birlikte gelir ve bu da onu en iyi seçeneklerden biri yapar. 

Klasik gitar öğrenirken etüd yapmak öğrenme sürecinin büyük bir kısmını oluşturmaktadır. Toledo klasik gitar ile evde pratiklerinizi yaparken ister pena ister parmak tekniklerini rahatça kullanabilirsiniz.

Piyasada Toledo’nun muadili gösterilen Barcelona LC-3900 modelinde başlangıç seviyesi için büyük önem taşıyan Truss-rod (sap ayar çubuğu) mevcut değildir. Sap ayarları iyi yapılmış bir gitar, gerek gitar kullanımı gerek doğru seslerle çalma ve çalım rahatlığı bakımından en verimli halde olur.

Toledo klasik gitarlarda hem truss-rod mevcuttur hem de çalım olarak çok rahat olan D’addario EJ27N tellerle birlikte gelir.

Ürün Genel Özellikleri

* Üst Kısım : Ihlamur Ağacı

* Arka ve Yanlar : Ihlamur Ağacı

* Sap : Akçaağaç

* Klavye : Gülağaç

* Köprü : Gülağaç

* Boyut : 4/4  (Yetişkin Yaş Grubu – 14 Yaş ve Üzeri), 3/4 (9 -12 Yaş Grubu)

* Renk Seçenekleri: Natural, Koyu Natural, Siyah, Mavi, Kırmızı, Mor, Beyaz

Toledo klasik gitarları detaylı incelemek için burayı tıklayabilirsiniz.

 

 

Yorum yapın

Lütfen yorumunuzu girin
Lütfen adınızı girin