Davul Çalmaya Yeni Başlayanlar İçin Bir Kılavuz

Modern müzisyenler için elektronik bir davul seti, sadece bir davulcu olarak gelişim ve ilerlemenin önemli bir parçası değil, aynı zamanda kullanışlı bir stüdyo veya canlı bir araç olma potansiyeline sahiptir.

İlk elektronik davul setinizi satın almak

Yeni bir enstrüman satın almak kadar heyecan verici hiçbir şey yoktur, özellikle de bir enstrüman çalmaya ilk başladığınızda. Doğru ekipmanla başlamak, hedeflerinize daha hızlı ulaşmanıza yardımcı olacaktır. Seçim yapabilmenizi kolaylaştırmak için sizin için en uygun Carlsbro CSD Serisi Elektronik Bateri Setlerini bir araya getirdik.

Gelişmek için düzenli olarak müzik ve bir metronom ile pratik yapmak önemlidir. Carlsbro CSD Serisi, zamanlamayı iyileştirmeye ve ilerlemenizi göstermeye yardımcı olmak için müziğe ve özel araçlara bağlanmanın bir dizi yolunu sunar. 

Başlamanız için en iyi seçeneklerimiz

  1. Carlsbro CSD100 Compact Electronik Davul Seti (Kulaklık ve Tabure)

Carlsbro, profesyonel düzeyde dijital enstrüman üretme konusunda onlarca yıllık deneyime sahiptir. Yeni başlayanlar için uygun fiyatlı, yüksek kaliteli bir elektronik kit söz konusu olduğunda, Carlsbro CS D100 en iyi seçeneklerdendir.

Sağlam ve güvenilir bir iskelet sistemi etrafında inşa edilen donanım, yeni davulcuları coşkuyla çalmaya teşvik etmek için kararlı ve duyarlıdır. Ayarlanabilir iskelet sistemi ve taburesi sayesinde her yaştan davulcuya uygun yüksekliğe getirebilir.

Hemen çalmaya başlamanız için gerekli tüm montaj donanımı ve kablolar CSD 100 paket içeriğinde yer alır.

CSD 100, trampet merkezine ve çevresine farklı sesler atamanızı sağlayan, çift bölgeli bir trampet pedi içeren 7 parçalı bir kittir. Dik bir kick davul pedi ve kick davul pedalı, hi-hat ve hi-hat pedalı, crash and ride zil pedleri ve üçlü tom pedleri var.

Kit dahilinde alışmanız için bir davul, zil ve diğer perküsyon enstrümanları koleksiyonuna sahip olan Commander 100 ses modülü yer alır. 10 ön ayarlı davul, 108 perküsyon sesi ve hazır ve bekleyen 10 demo şarkısı ile tek yapmanız gereken ses modülünü açmak ve onun peşinden gitmek.

 

  1. Carlsbro CSD110 BP1 Compact Elektro Davul (Kulaklık ve Tabure)

 Performansı ve kalitesiyle serinin en etkileyicilerinden olan Carlsbro CSD110 , başlangıç ve profesyonel seviyede kullanım için ideal ve esnek davul setlerinden biridir. 

Davul ayarları ve kayıt verileri USB aracılığıyla bir belleğe aktarılabilir, böylece dersler kaydedilebilir ve alıştırma yapmak için kullanılabilir.

Commander 110 Ses Modülü dijital ekran, 250 yüksek kaliteli perküsyon sesi, 20 ön ayarlı davul seti, 10 kullanıcı tanımlı davul seti, 20 demo şarkısı, Aux in jack, hoparlör/amfi çıkışı, kulaklık çıkışı, USB arayüzü (USB’den cihaza), MIDI IN / OUT, Kayıt ve oynatma özelliği, ayarlanabilir hassasiyet, metronom ve Reverb gibi özelliklerle gelir.

 

 

  1.  Carlsbro CSD120 Elektronik Davul Seti (Tabure & Kulaklık)

Carlsbro CSD120 8 Parçalı Elektronik Davul Kitinde 10 kullanıcı davul seti, 20 ön ayarlı bateri kiti, 250 ses ve reverb efekti bulunur. Kulaklıklarla pratik yapmak veya küçük mekanlarda güçlü bir amplifikatör aracılığıyla canlı çalmak için uygundur. Tüm pedlerde yüksek hassasiyete sahip, kullanımı kolay Carlsbro CSD120 Elektronik Davul Seti gelişmiş bateristler ve yeni başlayanlar için ideal seçeneklerden biridir.

Tüm CSD modelleri için özel olarak seçilmiş kauçuk sayesinde pedlerin “Gerçek Hissiyat” dokunuşu bir akustik davula son derece yakındır. Trampet bateri pedi çift bölgelidir, açık / kapalı kenar vuruşlarına ve ayrıca zil susturmaya izin verir.

 

CSD120, ayak vuruşu ile tetiklenen kick pedalına sahiptir ve titreşim minimuma indirildiği için apartman kullanıcıları düşünülerek tasarlanmıştır. Aux jakı aracılığıyla akıllı telefonunuzu, mp3 çalarınızı veya tabletinizi kullanarak da davulunuzu çalabilirsiniz. İskelet sistemi hafif ve oldukça sağlamdır. Kolay saklama ve taşıma için tamamen katlanabilir. Midi giriş / çıkış mevcuttur.

 


 

4. Carlsbro CSD130 Elektronik Davul Seti (Tabure & Kulaklık)

Canlı performanslarınız için kullanabileceğiniz uygun maliyetli bir elektronik davul kiti mi arıyorsunuz? Carlsbro CSD130 aradığınız davul olabilir.

Carlsbro CSD130, çok sayıda özellikle birlikte gelen 8 Parçalı bir elektronik bateri kitidir. Bu kit ile, diğer özelliklerin yanı sıra 10 kullanıcı davul seti, 250 ses, bir mesh trampet pedi, 20 ön ayarlı bateri kiti bulacaksınız.

Bu elektronik bateri seti ister kulaklık kullanabileceğiniz yerler için ister küçük güçlü bir amplifikatör kullanabileceğiniz mekanlar için de idealdir.

Bu set, profesyonel davulcular için özel seçilmiş bir malzemeye sahiptir. Böylelikle, size akustik davula yakın bir dokunuş sunacaktır. Canlı performanslar için, bir çift stereo L / R çıkışı vardır. Left Out’tan bir kablo çıkardığınızda, doğrudan tek bir amplifikasyon kaynağına bağlamanıza izin verir. Ayrıca, 9-V DC güç kaynağının yanı sıra kompakt ve taşınabilir 3 ayaklı iskelet sistemiyle birlikte gelir.

 

Ped ve Davul

Herhangi bir davul kitinin temel bileşenlerinden biri trampettir. Bu elektronik bateri seti için, trampet iki bölgeli bir işlevselliğe sahiptir. Bu çift bölge özelliği ile, kenar vuruşlarını veya her ikisini birden açmanıza veya kapatmanıza olanak tanır. 

CSD130 elektronik davul setinin tüm pedleri oldukça hassastır. Üstelik üst pedler oldukça işlevseldir; iki monte edilmiş akustik toma benzerler. Davul seti ayrıca bir zemin tom ile birlikte gelir. Pedlerle, artan hassasiyet ve dengeli geri dönüşlerin yanı sıra doğal bir his elde edersiniz. Dahası, özel pedler bilek yorgunluğunu büyük ölçüde azaltır.

MIDI, bu davul setinde bulacağınız başka bir ekstra özelliktir. CSD130 MIDI Giriş / Çıkış özelliğine sahiptir. 

Profesyonel kick pedalı da CSD130 özellikleri arasında. Bu profesyonel kick pedalı, gerçek bir his vermek için dengeli bir trigger performansı sunar.

Zillerin her biri 10 inçtir ve çoğu elektronik davul seti için standart bir boyuttur. 

Bu davul setinin tüm parçalarını 3 ayaklı bir iskelet sistemine monte edersiniz.

Hafif olmasına rağmen, ünite iyi bir stabiliteye sahiptir. Her kullanıştan sonra her şeyi sökmenize gerek yok. Saklama ve taşıma kolaylığı için ise iskelet sistemini kolayca katlayabilirsiniz.

CSD130, açık veya kapalı hi-hat çalmanıza izin veren bir pedal ünitesine sahiptir. Hi-hat pediyle birlikte kontrolör pedalı çalıştığı için açık ve kapalı efektleri kolayca elde edebilirsiniz.

Sizin için hazırladığımız Carlsbro CSD130 Elektronik Davul Seti kutu açılış ve kurulum videosuna göz atabilirsiniz.

 

COMMANDER 150 Modül’e genel bakış:

Bu kompakt ses modülünü çok kolay bir şekilde kullanabilirsiniz. Aynı zamanda kullanımı kolay birkaç kurulum yapılandırmasına sahiptir.

Dahası, bateri modülü çeşitli giriş ve çıkışlara sahiptir. İlk olarak, AUX girişi MP3 çalarınızı bağlamanıza izin verir. Bu nedenle, en sevdiğiniz müziğe eşlik ederek çalabilirsiniz.

Ses modülünde ayrıca bir stereo veya mono kullanarak bir ses arabirimi veya mikser bağlamanıza izin veren 2 çıkış vardır. Özel seanslar yapmak istiyorsanız, kulaklık jakı bunu yapmanıza yardımcı olacaktır.

 

 Sırada sizler için hazırladığımız süper bir set var.

 5. Carlsbro CSD180 Elektronik Davul Süper Set (EDA30 Amfi – Drum Mat – MXR Kablo- Tabure – Kulaklık)

 

 

Carlsbro CSD180, gelişmiş Carlsbro Commander 200 bateri modülüne sahip yüksek kaliteli, kompakt, sekiz parçalı bir elektronik davul setidir. Parmaklarınızın ucunda 458 yüksek kaliteli devasa bir davul ve perküsyon sesi ve 26 ön ayarlı set sizi bekliyor! 

CSD180 kiti, 2 ″ Pedli Kick pedalı, bir Çift Bölgeli Trampet Pedi, üç Çift Bölgeli Tom ped, Hi-Hat Pedli bir Hi-Hat Kontrol Pedalı ve bir Çift Bölgeli Ride Zili ile Dual-Zone Crash Zil içerir. Sağlam dört ayaklı iskelet sistemi, evde, sahnede veya stüdyoda geniş ped yerleşimi ve kurulum esnekliği ile her şeyi güvenli ve düzgün bir şekilde tutar.

İlk bakışta Carlsbro CSD180

  • Geliştirilmiş bateri modülüne sahip 8 parçalı elektronik bateri kiti
  • 458 adet çok iyi örneklenmiş davul ve perküsyon sesleri
  • Cesur çalma alanı ve gerçek hissiyatlı ve çok yönlü çift bölgeli ergonomik Pedler
  • Pedlerde maksimum geri dönüş ve minimum yorgunluk 
  • Geniş Ped yerleştirme seçenekleri ve herhangi bir sanatçı veya duruma uyum sağlamak için kurulum esnekliği
  • Profesyonel, entegre bir estetik için görünmez kablolama
  • Hızlı paketleme ve kolay taşıma için katlanabilir tasarım

 Commander 200 bateri modülü, kendi kitlerinizi oluşturmanıza olanak tanır ve aralarından seçim yapabileceğiniz 458 inanılmaz davul ve perküsyon sesi ile yapabilecekleriniz sadece hayal gücünüzle sınırlıdır. Geniş, arkadan aydınlatmalı LCD ekran, favori seslerinizi seçmenizi, seviyeleri ayarlamanızı, EQ’yu ayarlamanızı, Reverb veya Ambiyans eklemenizi ve istenen miktarda ped hassasiyetini ayarlamanızı kolaylaştırır. Bu davul setinin hiçbir zaman akort gerektirmediğini söylemeye gerek bile yok!

EDA30 elektro davul amfisi (30 watts) 

Tamamen davul tonları özelliklerini yansıtmak adına tasarlanmıştır! 

Carlsbro’nun EDA30 30 watt’lık elektronik davul amplifikatörü, elektronik bateri setinizi uygun bir fiyata evde duyulması için mükemmel bir hoparlördür.

8 “özel bir koaksiyel hoparlöre ve mono / stereo jak girişlerine sahip tek bir kanala sahiptir. Amplifikatör, bir ana giriş seviyesi ve bas, orta ve tiz kontrolleri ile bol miktarda kontrole sahiptir. Aynı zamanda şarkıları çalmak ve parçaları desteklemek için 3,5 mm jak hat girişinin yanı sıra bir kulaklık jakı ve bir XLR hat çıkış soketine sahiptir. 

Pratik yapmak ve provalar için son derece uygun tercihtir. 10” koaksiyel hoparlör tüm gücü frekans kaybı yaşamadan iletmektedir. 

 

Birçok alternatif modeliyle davul çalmaya yeni başlayanlar ve profesyoneller için doğru bir tercih olan Carlsbro dijital davullar, piyasada başka hiçbir üründe bulunmayan kulak, tabure ve baget hediyesi ve kaçırılmayacak fırsatlarıyla doremusic’te sizi bekliyor!

 Tüm CARLSBRO CSD elektronik davul modelleri için burayı tıklayarak web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

 

Yorum yapın

Lütfen yorumunuzu girin
Lütfen adınızı girin