Novation, 1992’den beri sanatçıların kendilerini tanımlayan sesler yaratmalarına olanak tanıyan müzik teknolojisi geliştirmede öncü olmuştur. Synth’ler, MIDI klavyeler, groovebox ve daha fazlası, insanların müzik yapma yolculuklarının her aşamasında yaratımlarına, çalmalarına ve performans göstermelerine yardımcı oldu.

Novation ile her şey mümkün!

Novation en başından bu yana enstrümanlarında müzik prodüksiyonunu herkes için erişilebilir hale getirmeye odaklandı. İlk olarak, Novation Electronic Music Systems olarak kuruldu ve MIDI sequencer Yamaha QY10’u ilk kez bir klavyeden kontrol etmenizi sağlayan küçük ama yenilikçi bir cihaz olan MM10’u yarattı. 

1993’ten kısa bir süre sonra, klasik Bass Station ile dikkatleri üzerine çekti ve Novation hikayesi gerçekten başlamış oldu.

30. yılına özel Novation, önümüzdeki aylarda yıllardır müzik yapan sanatçıları kutlamak için topluluğu bir araya getirmeyi planlıyor ve sizi dünya çapında Novation ekipmanlarını kullanan sanatçılarla sahne arkasına davet ediyor!

30. yıl dönümüne özel yarattığı ses paketleriyle ilham verici sesleri keşfetmek, Novation sanatçılarından, arkadaşlarından ve çalışanlarından Novation’ın yıllar süren hikayesini dinlemek için Novation sosyal medya hesaplarını ve web sitesini takip edin!

Novation Instagram

Novation Website

Yorum yapın

Lütfen yorumunuzu girin
Lütfen adınızı girin