doremusic ailesi olarak kurulduğumuz 1993 yılından günümüze 25 mağaza ve 200 çalışan ile Türkiye’de Müzik Mağazacılığına öncülük etmekteyiz.
Her köklü şirketin başarıya giden yolda ihtiyaç duyduğu gibi doremusic ailesinin de çıktığı yolda beraber yürüyerek, vizyon ve misyonumuzu benimseyerek şirketimizi daha da ileriye götürecek çalışma arkadaşlarına ihtiyacı var.
Eğer sen de kendini bu yolculuğa adamış ve Türkiye’de Müzik Mağazacılığı Sektörüne bir katkıda bulunmak istersen, işte aradığımız genel nitelikler ve iş tanımları.
Şimdiden bol şanslar!

Genel Nitelikler:

Şirketimizin değerleri müşterilerine ve potansiyel müşterilerine maksimum seviyede hizmet verebilmesi adına, tecrübemize dayalı olarak aradığımız birtakım nitelikler mevcut.

  • 20 yaş ve üzeri
  • Diksiyonu ve hitabeti düzgün
  • Kendine güvenen
  • Güler yüzlü
  • Sosyal yanı güçlü
  • Çocukları seven ve sayan
  • Sorumluluk sahibi
  • DisiplinliEğer genel nitelikler olarak bu yukarıda sıralamış olduğumuz maddeleri barındırdığını düşünüyorsan artık ihtiyacımız olan pozisyonları, iş tanımları başlığı altında okuyabilirsin.

İş Tanımı:

doremusic ailesi, 25 adet mağazası ile Türkiye’nin En Büyük Müzik Aletleri Mağazalar Zinciri olarak tanınmaktadır.
24 yıllık tecrübesi ile geçmişten bugüne vermiş olduğu hizmet kalitesiyle herhangi olumsuz yoruma fırsat vermemeyi amaç edinmiştir.
doremusic ailesinin çıktığı yolda hedefleri doğrultusunda başvuracak adaylarda aradığı birtakım durumlar vardır.
İş tanımına uyan kişilerin aşağıda bulunan CV formunu buraya tıklayarak online olarak düzenlemeleri gerekmektedir.
Eğer CV’niz hazır olarak varsa gönderebilirsiniz.

doremusic ailesi olarak açık olan pozisyonlar aşağıdaki gibidir. Başlıklara tıklayarak pozisyonların detaylarına ulaşabilirsiniz.

Müzik Öğretmenleri (doremusic Akademi)
Satış Personeli
Sekreterya / Ön Muhasebe

Düzenlenmiş, fotoğraf eklenmiş ve örnekten yola çıkılarak doğru şekilde hazırlanmış olan formun, cv@doremuzik.com.tr adresine iletilmesi gerekmektedir.

Yorum yapın

Lütfen yorumunuzu girin
Lütfen adınızı girin