ADAM Audio, şirketin 25 yıllık hoparlör yeniliklerinden ilham alan kompakt, masaüstü bir sistem olan D3V’yi tanıtmaktan mutluluk duyuyor. ADAM Audio’nun yeni D3V masaüstü sistemi, stüdyo kalitesinde sesi çalışma alanınıza taşımayı amaçlıyor.

Şarkı yazarları, prodüktörler ve müzik severler için tasarlanan D3V, siyah ve beyaz versiyonlarıyla sunulmakta ve ADAM Audio’nun tanınmış kalitesini yakın bir şekilde ve pratik bir şekilde sunmaktadır.

ADAM Audio D3V, herhangi bir odayı stüdyoya dönüştüren kompakt ve kullanışlı bir sistemdir; kayıt, düzenleme ve dinleme için idealdir. Monitör üretimindeki geniş deneyiminden faydalanarak, ADAM Audio D3V, sadece dizüstü bilgisayarınızla stüdyo moduna hızlıca geçiş yapmanızı sağlar.

D3V tasarımı, frekans tepkisini 45 Hz’ye kadar indiren 3.5 inç alüminyum woofer’lar ve ona eşlik eden pasif radyatörler kullanıyor. Aynı zamanda, 1.5 inç D-ART AMT tweeter, D3V’nin ADAM Audio’nun diğer monitörleriyle benzer yüksek frekans detayını ve stereo görüntülemesini üretmesine olanak tanıyor.

ADAM monitörlerinden tam beklediğimiz gibi, D3V’nin akustik ortamınızı optimize etmek için entegre bir DSP sistemi bulunuyor. Ancak en heyecan verici özellik, D3V’yi dijital olarak bağlamanızı sağlayan USB-C portu!

D3V, bir ses arayüzüne ihtiyaç duymadan, son derece kullanışlı bir izleme sistemi haline geliyor ve taşınması da oldukça kolay. Ayrıca, D3V, ek değer ve çok yönlülük sunan çeşitli kullanışlı özelliklere sahip:

  • Masaüstü standı
  • 3/8 inç montaj soketleri
  • TRS girişleri
  • Ön panelde kulaklık girişi

Yeni ADAM Audio D3V -USB-C Bağlantılı Kompakt Monitörler çok yakında doremusic’te!

Yorum yapın

Lütfen yorumunuzu girin
Lütfen adınızı girin