ADAM Audio, H200 kapalı stüdyo kulaklıklığını duyurmaktan büyük bir heyecan duyuyor! Bu yeni kulaklık, ADAM Audio’nun mühendisli mirasını tam anlamıyla yansıtıyor.

H200, ADAM Audio’nun Berlin’deki Ar-Ge departmanında sıfırdan tasarlandı ve bu departman, sektörün önde gelen kulaklık mühendislerinden oluşan özel bir ekiple genişletildi.

Kulaklığın 40mm PEEK diyafram sürücüleri ve patent bekleyen dahili hava akışı teknolojisi, ADAM Audio’nun bilinen olağanüstü ses kalitesini sunuyor; tonality için ikonik S Serisi bir referans olarak kullanıldı. Rahat bir oturuş için özenle tasarlanmış kafa bandı fiziksel özellikleri ve hafızalı sünger bazlı kulak yastıkları mükemmel izolasyon sağlıyor.

Onlarca yıllık kullanım ve çevresel faktörler göz önünde bulundurularak, modülerlik ve malzemeler geliştirme sürecinde önemli bir rol oynadı. Hem kulak yastıkları hem de kafa bandı pedleri kolayca değiştirilebilirken, dayanıklı ana kablo kulaklığın her iki tarafına da takılabiliyor. Ambalajı kağıt bazlıdır, kullanılan malzemelerin %85’i ise geri dönüştürülmüş ABS plastiktir. Saklama ve taşıma için yüksek kaliteli bir taşıma çantası da dahildir.

ADAM AUDIO KULAKLIK YARDIMCI PLUGINİ

H200’ün belirgin bir avantajı, sektör ortakları Sonnox ile iş birliği içinde geliştirilen özel ADAM Audio Kulaklık Yardımcı DAW pluginidir. Dahil edilen yazılım, H200 için çeşitli optimizasyon araçları sunmanın yanı sıra, hoparlör karışımlarını kulaklıklara daha iyi iletmek için gelişmiş  teknikleri kullanan Dışa Aktarma özelliğini de içeriyor.

ADAM Audio H200 kulaklıklar, çok yakında doremusic’te!

Yorum yapın

Lütfen yorumunuzu girin
Lütfen adınızı girin