Before Sunset Closing Sessions

0
232

“Disco müziğinin dedesi sayılan üç Oscar ve üç Grammy ödüllü İtalyan prodüktör Giorgio Moroder önderliğinde düzenlenen “Before Sunset Closing Sessions”, 30 Ağustos’ta Before Sunset Beach Çeşme’de!” 

daft-punkEtkinliğin kısaca özeti bu şekilde. Ama kısaca bakıp geçilecek bir etkinlik değil. Çünkü Giorgio dedemiz, Led Zeppelin, Queen, Elton John, Freddie Mercury ve Daft Punk kokuyor. Stüdyolarında almış olduğu kayıtlar, yaptığı albümler, film çalışmaları ve yazdığı şarkılarla anlat anlat bitiremeyeceğimiz biri.

30 Ağustos’ta Çeşme Azmak koyunda yer alan Before Sunset Beach’te yapılacak etkinlikte Giorgio Moroder‘la birlikte 3 grup daha geliyor. Jan Blomqvist, Oscar & The Wolf ve Nhan Solo.

Bu etkinlikte Giorgio dedemizden sonra dikkat çeken en önemli grup, Oscar & The Wolf!

Belçika’lı grubun en dikkat çeken özelliği PIAS Recording ile sözleşme yapmaları. Ülkeleri için bir ilki gerçekleştirmiş bulunuyorlar. Sofar London‘da yer alan grubun geleceği oldukça parlak ve adlarını daha çok duyacağız. Türkiye’de hatırı sayılır bir kitleye şimdiden sahipler. Seneye bir Soundgarden ya da One Love Festival’de görmemiz olası!

 

Biletler: Biletix

 

Yorum yapın

Lütfen yorumunuzu girin
Lütfen adınızı girin