Tabii ki kırmızı keyboardlardan bahsediyoruz!

İlk üretimini 2001 yılında yaptığından bu yana müzisyenlerin vazgeçilmezi haline gelen Nord, yeni serisi Nord Electro 5 ile yine mağazada bayılmamıza sebep oldu. Her yeni serisi geldiğinde başına üşüşüp kurcalamak ekip olarak en sevdiğimiz etkinlik haline geldi. Hadi özelliklerine geri dönelim. Elektro mekanik enstrümanları ve akustik enstrümanları tek gövdede toplayıp, sahne kullanımına odaklanmış bir şekilde sizi sahnelere hazırlıyor.

Yeni ne var?

ORG BÖLÜMÜ
Electro 5 Organ bölümüne en büyük fark olarak yeni Principal Pipe Organ modu, yeni Tone Wheel simulasyonu ve ödüllü Nord C2D Orgtan alınan Vintage 122 unitesince sağlanan Rotary Speaker simulasyonu eklendi.

PİYANO BÖLÜMÜ
Yeni Electro 5 serisi, piyano ses kütüphanesi için özel ayrılmış hafızasında 1GB boyutunda içeriğe sahiptir, bu kütüphane, çok daha detaylı ve etkileyici bir şekilde örneklenmiş akustik ve elektronik piyano seslerini içerir.

Yeni Electro 5, bağımsız Sample Synthesizer bölümüne sahiptir ve 256 MB’lık sample kütüphanesi ile beraber gelir. Bölüm içeriğinde attack, decay/release ve dinamik filtre ile velocity kontrolü mevcuttur.

EFEKT BÖLÜMÜ
Yeni Nord Electro 5’in efekt bölümü EQ başta olmak üzere bir çok mükemmel efekt özelliğini, bağımsız kontrol edilebilir bir şekilde içerir. Nord Electro 5’teki en büyük efekt yeniliği, artık tüm efektlerin Stereo olmasıdır.

MONITOR INPUT
MP3 ya da CD playerınızı arka panelden bağlayıp play along, jam gibi çalışmalarınızı ekstra mikser ya da ses sistemi olmadan tek kaynak olarak electro 5’iniz üzerinden dinleyebilirsiniz.

Nord Keyboardları incelemek için: Nord Electro 5

Yorum yapın

Lütfen yorumunuzu girin
Lütfen adınızı girin