Bu fiyata Blackstar LT-Echo’yu sevmemek çok zor.

Blackstar sahneleri devasa kabin ve kombo amfileri ile domine etmeye devam ederken ayni zamanda küçük çalışma amfileri pazarında da dijital efektler ve lambalı amfi ton simülasyonlarıyla kendine güçlü bir yer edinmiş durumda. 

Blackstar kataloğuna yeni eklenen urunun adi LT-Echo. Bu yeni serinin içerisinde son derece ve tatlı küçük LT-Echo 10 yer alıyor. 10 watt gücü ve 3 inçlik hoparlörü ile adeta gurluyor.

LT-Echo 10′ un kontrolleri son derece basit ve kullanması kolay. Ses yüksekliğini, tonu ve delay zamanını ayarlayan 3 adet knobu ve clean ile overdrive kanalları arasında geçiş sağlayan bir düğmesi ve delay efektlerini ayarlayan diğer bir düğmesi bulunmakta. MP3 girişi de olan LT-Echo 10 un ayni zamanda miksere ve bilgisayara da bağlanabilen bir kulaklık cicisi var.

Sonuç olarak küçük LT-Echo 10 delay kullanımdayken tipik bir stadyum gibi ses veriyor, humbucker ve single manyetiklerle harika çalışan muhteşem bir 80’ler distortion kanalına sahip. Overdrive gain, delay feedback ve mix seviyelerinin tamamı fabrika çıkışı olarak ayarlanmış durumda.

Blackstar bu amfi için harika delay seçenekleri ve herkesin zevkine uygun çeşitli drive efektleri koymuş. Blackstar’ın patentli ISF kontrolü ekolayzeri seslerin Amerikan amfisi ile İngiliz amfisi arasındaki geçişi de kolayca yapmamızı sağlıyor.

Bir oyuncak gibi görünmesine rağmen Blackstar LT-Echo 10 yeni başlayanlar ve evde pratik yapmak isteyen müzisyenler için mükemmel. Ayrıca ev stüdyoları için de son derece uygun.

Yorum yapın

Lütfen yorumunuzu girin
Lütfen adınızı girin