Ses teknolojileri, mikrofonlar ve kayıt ekipmanları dünyasının başarılı ve yenilikçi mühendisleri tarafından Amerikan Gibson firmasının bünyesinde hizmet veren NEAT marka mikrofonlar doremusic  ile artık Türkiye’de!

En kaliteli malzemeler kullanılarak üretilen ve tasarım aşamasından son kullanıcıya ulaşana kadar yeni nesil teknolojilerle üretilen NEAT marka mikrofonların yüksek performansı, kolay kullanımı, şık ve kompakt dizaynı kısa sürede hafızalarınızda yer edecek.

PROFESYONEL STÜDYO KONDENSER MİKROFONLAR

Neat2Geniş diyagramlı yapısıyla özellikle yüksek hassasiyette vokal ve enstrüman kayıtları için optimize edilmiş Neat King-Bee stüdyo kondenser mikrofon size gerçekçi ve doğal bir kayıt deneyimi sağlıyor. Yüksek frekans lifti sayesinde üst düzey çözünürlük ve hassasiyet özelliğine sahip King-Bee stüdyo kondenser mikrofon ayrıca özel sarım ses aktarım teknolojisi ile dip gürültüsünü minimuma indirerek muhteşem bir kayıt performansı sunuyor.

Orta boyutta bir diyagrama sahip Neat Worker Bee stüdyo kondenser mikrofon ise doğal bir frekans tepkisine sahip. Bu sayede oldukça yüksek seviyelerdeki ses basıncına karşılık verebilen Worker Bee stüdyo kondenser mikrofon özellikle davul, gitar amfileri, nefesli enstrümanlar ve yoğun vokal kayıtları için ideal bir mikrofon. Diğer bir deyişle Worker Bee stüdyo kondenser mikrofon ile yüksek volümlerin yaratabileceği çözünürlük ve istenmeyen frekans problemleri olmadan hayalinizdeki kayıtları keyifle yapabilirsiniz.

PROFESYONEL USB KONDENSER MİKROFONLAR

Bumblebee USB kondenser mikrofon ise çok amaçlı ses kayıt ve aktarımlarınız için tasarlanmıştır. Şarkı yapımı, dikte, podcasting (internet üzerinden ses ve görüntü dosyalarının dağıtlmasını sağlayan teknoloji) ve dizüstü bilgisayarlar üzerinden yapabileceğiniz saha ses kayıtlarınızı sorunsuzca gerçekleştirebileceğiniz gibi Skype dahil birçok internet ses iletim uygulamasında Bumblebee USB kondenser mikrofonunuzu kullanabilirsiniz. Ayrıca Neat Bumblebee USB kondenser mikrofonun geçmeli pop-filter ve üç farklı konumlandırma seçeneğiyle rüzgar ve rahatsız edici diğer sesleri minimize ederek bumblebeeyüksek netlikte bir kayıt sunduğunu unutmamak gerekiyor.

Tescilli ‘’quad-capsule’’ dizaynına sahip olan Neat Beecaster USB kondenser mikrofon eşi benzeri görülmemiş ‘’Mono’’ (cardoid response), ‘’Stereo’’ (XY), ‘’Wide Stereo’’ (Blumlein), ve ‘’Focused Stereo’’ (Mid-Side) kayıt özellikleriyle ihtiyacınız olan tüm çeşitliliğe sahip. Örnek olarak vokal kayıtlarında ‘’Mono’’ kullanıp konferans ve geniş açılı odak kayıtlarda holografik sahne ambiyansı sağlayan ‘’Wide Stereo’’ tercih ederek kusursuz bir kayıt kalitesi yakalayabilirsiniz. Tercihe göre çıkarılabilen pop-filter, ‘’mute’’ (Sessiz) butonu ve harika ‘’quad-capsule’’ tasarımı ile Neat Beecaster USB kondenser mikrofon bugüne kadar üretilen en başarılı USB mikrofonlardan biri!

workerbee-pack

BEELINE XLR BAĞLANTI KABLOSU
kablo

XLR bağlantı üzerinden aktarım yapan tüm mikrofonlarla çalışabilen fakat stüdyo kondenser mikrofonlar için vazgeçilmez olan Beeline XLR bağlantı kablosu mikrofonunuzdan en iyi performansı alabilmeniz için üretildi. Birçok mikrofon kablosunun aksine Beeline XLR bağlantı kablosu spiral ‘’four-wire’’ dizyanlı sarımı ile öne çıkıyor ve dip gürültüsünü ile istenmeyen sesleri en aza indiriyor.

Ayrıca dayanıklı dış yüzeyi ve altın kaplamalı bağlantı uçları ile oldukça esnek ve uzun ömürlü.

 

Yorum yapın

Lütfen yorumunuzu girin
Lütfen adınızı girin