doremusic Akademi: 1. Ulusal Piyano Yarışması

doremusic Akademi, 17-18 Haziran 2017 tarihleri arasında Türkiye genelini kapsayan 1. Ulusal Piyano Yarışması’nı sizlerle buluşturuyor.

Ülkemizde emsali pek de bulunmayan bu yarışmanın jürileri ise birbirinden özel.

Piyano yarışmasının jüri başkanlığını, doremusic Akademi Piyano Bölümü onursal başkanı Prof. Toros Can yürütürken jüri üyeleri olarak, Prof. Mehru Ensari, Prof. Eser Bilgeman Şakir, Prof. Metin Ülkü, Doç. Naci Özgüç, Öğr. Gör. Güliz Tekelioğlu ve Sabri Tuluğ Tırpan yer alacaklardır.

doremusic Akademi ekibinin detaylı çalışması sonucu düzenlenecek olan Piyano Yarışması’nın ön elemesi ise başvuruda gönderilen dvd’ler üzerinden yapılacak, ön elemeler sonrası belirenen yirmi kişi, birinci elemeye katılmaya hak kazanacaktır. 17 Haziran Cumartesi günü yapılacak olan birinci eleme sonrası, altı kişi ikinci elemeye katılacak ve en iyi dört piyanist belirlenecektir.

Piyano yarışmasının ödülleri ise birbirinden harika olmasının yanı sıra, katılımcıları teşvik edecek seviyede. Sırasıyla ödüller;

Birincilik ödülü, Yamaha B2 Konsol Piyano
İkincilik ödülü, Yamaha B1 Konsol Piyano
Üçüncülük ödülü, Yamaha YDP 143 Dijital Piyano
Mansiyon ödülü, Yamaha NP32 Dijital Piyano
Diğer Finalistler, Metronom ve Katılım Belgesi.

Yarışmanın ödüllerine ek olarak, kazananlar için 2017 Aralık tarihinde Yeni Yıl konser programı düzenlenecektir.
doremusic Ailesi olarak, Türkiyen’nin dört bir yanından yarışmaya katıalcak olan birbirinden yetenekli müzisyenlere şimdiden başarılar dileriz!

Yorum yapın

Lütfen yorumunuzu girin
Lütfen adınızı girin